Pablo Software Solutions
Hoe gaat alles in z'n werk?

Hoe bestel ik? Je kunt de poppenkleding/barbies uitsluitend bestellen via email.
met vermelding van het bestel nummer
Zodra ik je email heb ontvangen zal ik je laten weten dat ik je email ontvangen heb en of het kledingstuk nog te koop is. (ik probeer nl. zo veel mogelijk uit voorraad te verkopen omdat ik het op bestelling maken te veel stress vind opleveren (en dat is zeker met mijn RSI niet aan te raden).

Wat zijn de verzendkosten? Aan het verzenden zijn kosten verbonden. Ik tracht deze zo laag mogelijk te houden. Dus als iets door de brievenbus kan zal ik zeker proberen ze zo te verzenden. Is de hoeveelheid kleertjes zo groot dat het onmogelijk door de brievenbus kan (het mag niet dikker zijn dan 3 cm!), dan rekent de TPG post pakketkosten. Deze bedragen euro 6,20. Hoger zullen de verzendkosten echter bijna nooit uitvallen.

Ik heb de verzendkosten in 4 categorieŽn verdeeld:
1. Kleine bestelling (kan door de brievenbus!) = 1 euro verzendkosten
2. Gemiddelde bestelling (kan door de brievenbus!) = 2 euro verzendkosten
3. Grote bestelling (kan niet door de brievenbus!) = 6,20 verzendkosten (Mocht je de pakketten aangetekend laten verzenden dan komen deze kosten er nog bij)

Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je van mij per email een bevestiging toegestuurd, die je eventueel kunt uitprinten. Tevens krijg je per email te horen wat de totale kosten, inclusief verzendkosten zijn. Maak dus geen geld over voordat je deze email van mij hebt ontvangen!

Hoe betaal ik? De betaling geschiedt altijd vooraf! In de bevestigende email krijg je van mij het totaalbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten, mijn bankrekeningnummer en een nummer of naam toegestuurd. Dit nummer is erg belangrijk! Daaraan kan ik zien dat de betaling van jou komt, vergeet deze dus niet te vermelden als je het bedrag overmaakt! Zodra de betaling binnen is, krijg je van mij een email en laat ik je weten wanneer ik de kleding zal verzenden.

Kan ik mijn bestelling annuleren? Ja, dat kan maar ik zou het zeer op prijs stellen als je me dat middels een email laat weten. Heeft er 2 weken nadat je de bestelling hebt gedaan geen betaling plaatsgevonden dan wordt de bestelling automatisch verwijderd!

De bestelvoorwaarden:
Na het plaatsen van een bestelling heb je recht op het pakket, zo snel als dit door mij geleverd kan worden.
- Als je de kleertjes wilt laten verzenden komen daar verzendkosten bij . Deze zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakketje. De verzendkosten krijg je van mij te horen in een bevestigende email, tezamen met het bankrekeningnummer en een nummer.
- Betaling geschiedt altijd vooraf. Wanneer je de kleertjes ontvangt is dus ook afhankelijk van wanneer de betaling bij mij binnen is.
- Als je de bestelling wilt annuleren, dan kan dat. Doe dat dan, liefst zo spoedig mogelijk, per email, dan kan ik je bestelling verwijderen. Twee weken na het plaatsen van de bestelling wordt de bestelling automatisch verwijderd


"Liselm"
         by
Giovanni